Webflow
Designer

Finn en Webflow ekspert Designer hos North Star. Vi spesialiserer oss på skreddersydde Webflow nettsider designet og utviklet av oss.

Våre nettsider får du for så lite som kr 3499 per måned!

Hva vi gjør

De beste Webflow designerene.

Enten du trenger en eksisterende Webflow oppdatering, migrere fra WordPress til Webflow eller du starter helt fra bunnen av. Som ekspert Webflow-designere kan vi hjelpe.

Ingen Templates

I likhet med noen byråer bruker vi aldri maler. Alt vi designer er helt fra bunnen av, noe som betyr at du mottar noe virkelig skreddersydd.

Ytelsefokusert

Vi er langt forbi oppringt nå, så vi sikrer at hver nettside vi bygger er superrask. Dette skaper ikke bare en bedre brukeropplevelse, men hjelper også med SEO.

SEO som standard

I tillegg til Webflow designere har vi et dedikert SEO-team som sikrer at hvert nettsted vi bygger er fullt optimalisert for søk, og hjelper deg å bli funnet raskere.

Kode i nettsiden

Mange byråer viker unna alt utenfor Webflow sine muligheter. Ikke oss! Hvis du har et krav, vil vi gjøre vårt beste for å få det til!

Laget for markedsføring

Som Webflow designere er vi også markedsførere, og det er vårt mål å sørge for at nettstedet ditt ikke bare ser fantastisk ut, men også gir bedriften din inntekter.

Kvalitet

Siden navnet vårt er på nettstedet ditt, ønsker vi å sikre at det viser ferdighetene våre, og det er grunnen til at vi sikrer at hvert nettsted vi bygger oppfyller våre høye standarder.

Sertifiserte Webflow Eksperter

North Star er sertifiserte Webflow Eksperter som
Webflow Professional Partners! Dette gjør oss til et av
de aller beste Webflow-byråene i verden

Kontakt Oss

Hvordan funker det?

Webflow
Web Design prosess.

Vi er ikke bare eksperter på design og utvikling av webflyt, vi er også eksperter på å holde ting smidig og enkelt.

Å jobbe med oss er en enkel og faktisk ganske morsom prosess som til slutt fører til fantastiske resultater.

 1. Discovery

  Etter en vennlig telefonsamtale for å forsikre oss om at vi er det ideelle Webflow-byrået for deg (og vi vil garantert gi deg beskjed hvis vi ikke gjør det), ber vi deg fylle ut et av onboardingskjemaene våre.

  Dette er et superenkelt (og ganske morsomt) spørreskjema for å gi oss litt bakgrunn om virksomheten din og dine mål.

  Vi vil deretter hoppe på en samtale sammen og gå super dypt og super bredt. Vi ønsker å lære alt om deg, din virksomhet, din bransje og dine mål.
 2. Definere

  Etter samtalen vår, holder teamene våre sammen og legger strategier for en plan for nettstedet ditt.

  Målet vårt er å hjelpe deg med å nå dine mål, og derfor oversetter vi det du har fortalt oss til en handlingsplan for våre designere og SEO-teamet vårt.

  Vi deler deretter denne planen med deg for å sikre at vi begge er på samme side.
 3. Webflow Design

  Dette er det morsomme! Designteamet vårt vil ta med deg alt du har sagt og sette sammen noen konsepter før vi deler en polert endelig idé med deg.

  Hvis du ikke liker det, ikke noe problem! Vi vil fortsette å jobbe med det til du elsker det!

  Og når du gjør det, er det på tide å komme inn i utviklingen
 4. Webflow Utvikling

  Det er her vi begynner å sette våre ideer ut i livet.

  Som et webdesign- og utviklingsbyrå bruker vi tradisjonell webutviklingskode som HTML, CSS og Javascript.

  På dette stadiet begynner vi å lage nettstedet ditt, side for side.

  Du vil til enhver tid ha full synlighet i form av en lenke til en oppsamlingsside. Du vil også ha tilgang til hele innholdsplanen og vil kunne se hver side når og når den er ferdig.

  Har du noen tanker eller tilbakemeldinger når som helst? Flott! Gi oss beskjed, så får vi det til mens vi går.
 5. SEO

  Når siden er ferdig bygget, vil vi deretter overlevere den til vårt interne SEO-team.

  De vil gå gjennom hver eneste del av nettstedet ditt og sikre at hver side er optimalisert for søkemotorer. Dette gjør at nettstedet ditt blir funnet raskere av publikum.
 6. Webflow trening

  Før vi går live, planlegger vi en treningsøkt for deg og teamet ditt for å vise deg hvor enkelt et Webflow-nettsted er å jobbe med.

  Du har en sjanse til å stille spørsmål og ta så lang tid du trenger for å sikre at du er 100 % trygg på å bruke det nye nettstedet ditt.
 7. Lansering

  Når du er ferdig opplært, er vi klare til lansering!

  Vi kan være ganske fleksible når det gjelder tidspunktet du ønsker å gå live for å falle sammen med enhver markedsføringsaktivitet du måtte ha planlagt for lanseringen av din nye nettside.
 8. Kontinuerlig support

  Som en del av North Star-planen har du et bestemt antall timer du kan bruke som du ønsker.

  Du kan la oss gjøre vårt og gjøre det vi vil anbefale trenger å gjøre med nettstedet ditt hver måned, eller du kan gi oss beskjed om hvordan du vil bruke tiden.

  Til syvende og sist er tiden der for deg å bruke som du vil, så hvis du heller vil bruke den til råd og støtte, er det også greit!
Tidligere Webflow design
AriseHealth logoOE logo2020INC logoThe Paak logoEphicient logo

Hva folk sier om våre webflow designere

Kundeomtaler som snakker for seg selv.

Sjekk hva et lite utvalg av våre kunder hadde å si om å velge oss som deres Webflow-designer

Kontakt oss

“Alt ser veldig bra ut – vi setter stor pris på at dere jobber med oss med en tight tidslinje! Ser frem til et fremtidig samarbeid snart”

Saint Friend

"Vi er veldig fornøyde"


“Takk for at du tok på deg dette vanvittige arbeidet i siste liten. Dere gjorde en fantastisk jobb. Liten tid.  Utrolig talent. Utrolig resultat”

Ofte Stilte Spørsmål

Hva er Webflow?

Webflow er en plattform som lar designere (som oss) utvikle vakre og skreddersydde nettsider mye raskere enn tradisjonelle metoder. Når vi designer en nettside, skrives koden automatisk samtidig. Dette betyr at nettstedet ditt bygges raskere og billigere.

Er Webflow Bedre en WordPress?

Vi har ingenting imot WordPress! For superfokusert funksjonalitet og avanserte krav er det en flott plattform. Når det er sagt, er WordPress avhengig av plugins for å få ting til å fungere, noe som igjen kan gjøre nettstedet veldig tregt og tregt. Dette er ikke bra for brukeropplevelse eller SEO.

Disse pluginene må da holdes oppdatert, noe som betyr at WordPress krever mye vedlikehold for å holde alt i gang.

Webflow trenger ikke plugins fordi alt bygges fra bunnen av fra selve Webflow. Dette betyr at Webflow yter raskere enn de fleste WordPress-nettsteder, noe som fører til bedre brukeropplevelse og bedre SEO-ytelse.

Så med mindre du trenger noe superavansert som Webflow ikke kan gjøre (noe som er sjeldent!), vil 99 % av nettstedene ha det bedre å bygges i Webflow på grunn av sin overlegne ytelse, SEO og 100 % tilpasning.

Er Webflow bra for SEO?

Webflow er fantastisk for SEO. Rett ut av esken bruker den samme hosting som store selskaper som Dropbox og Amazon, noe som gjør den super pålitelig og superrask.

Hastighet spiller en viktig rolle i brukeropplevelse og SEO ettersom søkemotorer legger mye vekt på hvor lange sider. ta for å laste.

SEO er innebygd i Webflow, noe som betyr at det ikke kreves noen spesielle SEO-plugins. Å redigere alt-tagger, sidetitler, metabeskrivelser og alt annet du forventer er superenkelt.

Hvor lang tid tar det å lage en Webflow side?

Mye raskere enn du forventer! Vanligvis kan en WordPress-nettsted i det minste trenge en designer og en utvikler, noe som gjør tidslinjen veldig lineær.

Med Webflow skjer design og utvikling samtidig med en enkelt designer, noe som betyr at byggetidene kan være veldig raske.

Alt kommer ned til din krav og kompleksitet til prosjektet ditt, men vi sier vanligvis 4-6 uker, og vanligvis er prosjekter fullført på mindre enn 4.

Hvordan er Webflow CMS?

Så lett! Som bruker trenger du ikke å skrive en eneste linje med kode!

Ikke bare kan du legge til og redigere innhold på den tradisjonelle CMS-måten for å fylle ut felt, laste opp bilder, den slags ting, men det er også den "visuelle editoren".

Dette gjør at du kan redigere tekst og bilder i sanntid, visuelt. Dette lar deg se nøyaktig hvordan en side vil se ut før du publiserer den!

Hvor mye koster en Webflow nettside?

Tradisjonelle Webflow-byråer kan kreve hundretusener for en Webflow nettside, men ikke oss!

Hos North Star er vi annerledes, i stedet for å kreve et stort engangsbeløp på forhånd, tar vi så lite som kr 3499 i måneden.
Dette inkluderer alt du trenger for å komme på nettet fra design til utvikling, SEO til vedlikehold.

Vi tror Website as a Service er fremtiden for webdesign. Dette er fordi nettet hele tiden er i utvikling og det er viktig å ligge i forkant.

Å jobbe med oss sparer deg ikke bare en haug med penger på forhånd, men betyr at vi hele tiden vil oppdatere og forbedre nettstedet ditt over tid for å sikre at du er akkurat der du trenger å være.

I tillegg vil vi redesigne nettstedet ditt gratis etter to år!

Hva er ikke inkludert?

Domenenavnet ditt.

Hvis du allerede har en, så flott! Hvis ikke, gir vi gjerne råd om det beste stedet å få en.

Hvor holder dere til?

I vårt hjemmeland Norge! Nærmere bestemt Oslo. Vi har ansatte remote i forskjellige steder, men de fleste sitter i Oslo.

Hva er haken?

Det er ingen haker, skjulte kostnader eller noe annet. Å jobbe med North Star er fremtiden!

Kontakt Oss.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.