Hva er inkludert?

Skreddersydd webdesign, SEO & månedlig support er inkludert i prisen.
Få alt du trenger for at bedriften din skal lykkes på nettet.

Kontakt oss

Ingen skjulte kostnader

Alt er
inkludert.

Alt du trenger for å lykkes på nett er inkludert i den månedlige prisen.

Du vil ikke bare få en webdesigner til å lage nettsiden din fra bunnen av, men du vil også få SEO tilgjengelig for å optimalisere nettsiden din for deg.

Vår minste pakke har 1 time med hva du vil per måned, alt for en fast månedlig pris. Trenger du mer, kan du alltids oppgradere til en større pakke.

Webflow Webdesign

Skreddersydd
Webdesign.

Vi er et webdesign og Webflow eksperter av en grunn! Våre webdesignere vil lage en nettside fra bunn, til dine spesielle behov. Vi har gjort det mange ganger før, både for store og små selskaper.

Andre byråer kan ta opp mot 150k for en nettside, vi tar kun en fast pris hver måned, slik at du får en bedre likviditet.
Litt som Netflix, bare for webdesign.

Finn ut mer

Webflow Webdesign

Pågående SEO.

Før den nye nettsiden din lanseres, vil SEO-teamet vårt optimalisere siden for å få den til rangere opp i Googles søkeresultater. Vi vil fortsette å forbedre nettsiden din hver måned.

Finn ut mer

VI er her når du trenger oss

Kontinuerlig support

Trenger du råd? Eller er du ikke sikker på hva du skal gjøre?  Inkludert vil du få support og er bare en e-post unna, vi hjelper deg når du trenger det. Vi er alltid glade for å gi råd om hvordan du kan få selskapet ditt til å vokse.

Finn ut mer

Hva folk sier

Kundeomtaler som
snakker for seg selv.

Vi ønsker ikke å skryte, meen....

Kontakt oss

“Alt ser veldig bra ut – vi setter stor pris på at dere jobber med oss med en tight tidslinje! Ser frem til et fremtidig samarbeid snart”

Saint Friend

"Vi er veldig fornøyde"


“Takk for at du tok på deg dette vanvittige arbeidet i siste liten. Dere gjorde en fantastisk jobb. Liten tid.  Utrolig talent. Utrolig resultat”

Kontakt Oss.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.