Du har spørsmål,
vi har svar.

Les våre ofte stilte spørsmål under

Så hvordan funker dette?

Enkelt! I stedet for å betale et stort beløp på forhånd for en ny nettside, betaler du en fast månedlig pris. Dette betyr at i stedet for å betale kr 50 000, 100 000 eller til og med kr 350 000 for en nettside, betaler du kun fra kr 1299 på månedlig basis.

Hvor lang tid tar det å lage en Webflow side?

Mye raskere enn du forventer! Vanligvis kan en WordPress-nettsted i det minste trenge en designer og en utvikler, noe som gjør tidslinjen veldig lineær. Med Webflow skjer design og utvikling samtidig med en enkelt designer, noe som betyr at byggetidene kan være veldig raske. Alt kommer ned til din krav og kompleksitet til prosjektet ditt, men vi sier vanligvis 4-6 uker, og vanligvis er prosjekter fullført på mindre enn 3.

Er Webflow bra for SEO?

Webflow er fantastisk for SEO. Rett ut av esken bruker den samme hosting som store selskaper som Dropbox og Amazon, noe som gjør den super pålitelig og superrask. Hastighet spiller en viktig rolle i brukeropplevelse og SEO ettersom søkemotorer legger mye vekt på hvor lange sider. ta for å laste. SEO er innebygd i Webflow, noe som betyr at det ikke kreves noen spesielle SEO-plugins. Å redigere alt-tagger, sidetitler, metabeskrivelser og alt annet du forventer er superenkelt.

Hva er Webflow?

Webflow er en plattform som lar designere (som oss) utvikle vakre og skreddersydde nettsider mye raskere enn tradisjonelle metoder. Når vi designer en nettside, skrives koden automatisk samtidig. Dette betyr at nettstedet ditt bygges raskere og billigere.

Er Webflow Bedre en WordPress?

Vi har ingenting imot WordPress! For superfokusert funksjonalitet og avanserte krav er det en flott plattform. Når det er sagt, er WordPress avhengig av plugins for å få ting til å fungere, noe som igjen kan gjøre nettstedet veldig tregt og tregt. Dette er ikke bra for brukeropplevelse eller SEO.

Disse pluginene må da holdes oppdatert, noe som betyr at WordPress krever mye vedlikehold for å holde alt i gang.

Webflow trenger ikke plugins fordi alt bygges fra bunnen av fra selve Webflow. Dette betyr at Webflow yter raskere enn de fleste WordPress-nettsteder, noe som fører til bedre brukeropplevelse og bedre SEO-ytelse.

Så med mindre du trenger noe superavansert som Webflow ikke kan gjøre (noe som er sjeldent!), vil 99 % av nettstedene ha det bedre å bygges i Webflow på grunn av sin overlegne ytelse, SEO og 100 % tilpasning.

Les vår helhetlige vurdering om Webflow versus WordPress her.

Hvordan er Webflow CMS?

Så lett! Som bruker trenger du ikke å skrive en eneste linje med kode!

Ikke bare kan du legge til og redigere innhold på den tradisjonelle CMS-måten for å fylle ut felt, laste opp bilder, den slags ting, men det er også den "visuelle editoren".

Dette gjør at du kan redigere tekst og bilder i sanntid, visuelt. Dette lar deg se nøyaktig hvordan en side vil se ut før du publiserer den!

Hvor mye koster en Webflow nettside?

Tradisjonelle Webflow-byråer kan kreve hundretusener for en Webflow nettside, men ikke oss!

Hos North Star er vi annerledes, i stedet for å kreve et stort engangsbeløp på forhånd, belaster vi så lite som kr 3499 i måneden. Dette inkluderer alt du trenger for å komme på nettet fra design til utvikling, SEO til vedlikehold.

Vi tror Website as a Service er fremtiden for webdesign. Dette er fordi nettet hele tiden er i utvikling og det er viktig å ligge i forkant.

Å jobbe med oss sparer deg ikke bare en haug med penger på forhånd, men betyr at vi hele tiden vil oppdatere og forbedre nettstedet ditt over tid for å sikre at du er akkurat der du trenger å være.

I tillegg vil vi redesigne nettstedet ditt gratis etter to år!

Hva er ikke inkludert?

Domenenavnet ditt. Hvis du allerede har en, så flott! Hvis ikke, gir vi gjerne råd om det beste stedet å få et.

Hva er den månedlige tildelte tiden jeg har?

I utgangspunktet har du en bestemt mengde tid til å få oss til å fikse og legge til ting. Dette kan være å legge til sider, gjøre justeringer eller bare snakke med ekspertene våre for å få tips om SEO og digital markedsføring. Eller hvis du foretrekker det, kan du la oss bruke den månedlige tiden din til å gjøre det vi tror vil gagne nettsiden din mest.

Hvem lager innholdet?

Ideelt sett vil du skrive dette, siden ingen kjenner selskapet ditt så godt som deg! Vi gir deg gjerne råd og tips om hva du skal skrive og hvor mye. Bildemessig kan vi levere anstendige stockbilder, men du må gjerne levere dine egne.

Lager dere nettbutikker?

Det gjør vi! De er litt dyrere, men vi snakker ca 3499 kroner i måneden bare.

Hvor holder dere til?

I vårt hjemmeland Norge! Nærmere bestemt Oslo. Vi har ansatte remote i forskjellige steder, men de fleste sitter i Oslo.

Hva er haken?

Det er ingen haker, skjulte kostnader eller noe annet. Å jobbe med North Star er fremtiden!

Kontakt oss


Din nye nettside er bare noen tastetrykk unna.
Kontakt oss i dag.

Thank you! Your submission has been received!
Noe gikk fei, prøv igjen.