Oslo Webflow
Webdesign

North Star er et nytt Webflow Webdesign byrå i Oslo som spesialiserer seg på skreddersydd Webflow webutvikling for små og mellomstore bedrifter.

Vi designer og utvikler nettsider fra bunnen av, akkurat her i Oslo, Norge.

Det beste? Vi har ingen forhåndsbetaling på 50% som mange andre.

Oslos ledende Webflow byrå

#1 Oslo Webflow webdesign byrå

North Star er et av de beste byråene for Webflow webdesign i Oslo, Norge med tilsammen over et 6 år med erfaring.

I motsetning til enkelte byråer bruker vi sjeldent maler, og i stedet tar vi oss tid til å bli kjent med deg, din bedrift og dine fremtidige mål?

Resultatet er en nettside som er designet og utviklet for akkurat dine behov, ikke en som har blitt kopiert og limt inn.

Oslos ledende Webflow byrå

Ledende Oslo Web design

Velg North Star og du vil motta ikke bare en vakker, skreddersydd nettside, men også kontinuerlig SEO og markedsføringsstøtte.

 1. Skreddersydd webdesign

  Din nye nettside vil være den flotteste i Denver (og utover!). Vi tar oss tid til å forstå virksomheten din, målgruppen din og konkurrentene dine for å sikre at nettsiden din fungerer.

  Ikke bare vil din nettside bli designet for å se fantastisk ut, men vi legger strategier for brukerreise for til slutt å få dem til å gjøre det du vil.
 2. Unik utvikling

  Vi tar oss av alt det nerdete og bygger nettsiden Webflow.

  Hva pokker betyr det?! Vi sikrer at alle nettsidene våre er pålitelige, superraske (ingen liker en treg nettside) og krever at du ikke gjør noe for å holde nettsiden oppdatert.

  Vi vet at du har bedre ting å gjøre enn å bekymre deg for nettsiden din, så vi tar oss av alt for deg.
 3. SEO

  Det er ingen vits å ha en vakker nettside hvis ingen kan finne den!

  Det er derfor alle våre nettsider inkluderer søkemotoroptimalisering (SEO) som standard. SEO-teamet vårt vil gå gjennom hver eneste side for å sikre at den er optimalisert for søk for å hjelpe publikum med å finne den raskt.

  Så uansett om publikummet ditt er i Tromsø eller Kristiansand, hjelper vi deg med rangeringer på google.
 4. Sikkerhet på toppnivå

  Hacking er veldig 1990-tallet. Våre nettsider er bygget med strenge sikkerhetstiltak i tankene, noe som betyr at ingen vil plage deg, din bedrift eller nettsiden din.
 5. Hosting Inkludert

  Sjokkerende nok tar mange byråer ekstra betalt for dette! Ikke North Star.

  Nettsidene våre er hostet med samme oppsett som store selskaper som Dropbox, Zendesk og Amazon.

  Hvorfor betyr dette noe? Vel, det betyr at du får den samme lynraske og pålitelige hostingen som noen av verdens største selskaper får, alt inkludert i prisen!
 6. Fullt vedlikeholdt

  Nok en sneaky skjult kostnad fra andre byråer...

  Med North Star vil vi fortsette å ta vare på nettsiden din selv etter lansering. Alt vedlikehold, justeringer eller endringer som kreves for å holde nettstedet ditt i topp stand blir tatt hånd om.
 7. Kontinuerlig support

  Vi er alltid her for deg! Når nettsiden din er lansert, liker vi ikke noen byråer, vi er alltid her hos North Star.

  Du vil ha direkte kontakt med personen som har designet og bygget nettstedet ditt, samt en av SEO-teamet, noe som betyr at hvis du har en forespørsel (eller bare trenger noen råd), er vi der når du trenger oss.
 8. Gratis Nettside!

  Nei, vi tuller ikke! Etter to år vil vi gi nettstedet ditt et redesign og fullstendig oppdatering gratis!

  Hvorfor? På samme måte som mote, kan nettsider begynne å gå av på moten og føles gammel ganske raskt. Det er derfor det er superviktig å alltid holde nettsiden din i forkant av moten for webdesign.

  Derfor får du hos oss en gratis oppfriskning hvert annet år.

Ingen Forhåndsbetaling På 30-50k

Jepp, du betaler ingenting på forhånd for å få nettsiden din av oss. Men hvordan fungerer dette? De fleste byråer tar hundretusenvis av kroner for en skreddersydd nettside, noe vi synes er sinnsykt! I stedet tar vi en fast månedlig pris som inkluderer alt du måtte trenge. Ingen skjulte kostnader. Ingen triks. Det er sånn vi har lagt opp modellen vår.

Alt Inkludert

Vi liker å holde ting enkelt, og derfor har vi samlet alt du trenger for å lykkes på nettet til én pris. Det er ingen skjulte tillegg eller begrensninger; månedlig vedlikehold, SEO, alt inkludert som standard. Vi vet at du har bedre ting å gjøre, så overlat alt til oss.

Eksperter Fra Norge

North Star er Oslo-basert med ekspertteam. Noen byråer outsourcer design eller SEO til billigere land i utlandet. Ikke oss, vi har utdannet UX-designere! Alle nettsidene våre er 100 % designet i Norge og leverer kun den aller beste kvaliteten.

Gratis Redesign Hvert Andre År For Alltid!

Akkurat som hvordan du får gratis påfyll på noen kaffesteder, gir North Star deg gratis en design oppfriskning hvert andre år. Bli kunde, og etter to år vil vi redesigne og forbedre nettstedet ditt helt gratis! Hvert andre år for alltid. Hvorfor? Nettet er alltid i utvikling og vi vil sørge for at du alltid vinner.

Ingen Forhåndsbetaling På 30-50k

Jepp, du betaler ingenting på forhånd for å få nettstedet ditt online. Men hvordan fungerer dette? De fleste byråer tar titusenvis av dollar for en skreddersydd nettside, noe vi synes er sprøtt! I stedet tar vi en fast månedlig pris som inkluderer alt du måtte trenge. Ingen skjulte avgifter. Ingen triks. Det er bare slik vi gjør ting.

Alt Inkludert

Vi liker å holde ting enkelt, og derfor har vi samlet alt du trenger for å lykkes på nettet til én pris. Det er ingen skjulte tillegg eller begrensninger; månedlig vedlikehold, SEO, alt inkludert som standard. Vi vet at du har bedre ting å gjøre, så overlat alt til oss.

Eksperter Fra Norge

North Star er Oslo-basert med ekspertteam. Noen byråer outsourcer design eller SEO til billigere land i utlandet. Ikke oss, vi har utdannet UX-designere! Alle nettsidene våre er 100 % designet i Norge og leverer kun den aller beste kvaliteten.

Gratis Oppdatering

Akkurat som hvordan du får gratis påfyll på noen kaffesteder, gir North Star deg gratis oppfriskning hvert andre år. Bli med oss, og etter to år vil vi redesigne og forbedre nettstedet ditt helt gratis! Hvorfor? Nettet er alltid i utvikling og vi vil sørge for at du alltid vinner.

Ingen kostnader på forhånd

Billig
Webdesign i Oslo


Hos North Star tar vi fra så lite som kr 3499 i måneden for et skreddersydd nettsted komplett med SEO, vedlikehold og support. Den tradisjonelle modellen er å ta betalt hundretusenvis av kroner på forhånd og gi liten (eller ingen) support etterpå. Vi gjør det enklere og billigere.

Tidligere Webflow design
AriseHealth logoOE logo2020INC logoThe Paak logoEphicient logo

Hva folk sier om våre webflow designere

Kundeomtaler som snakker for seg selv.

Sjekk hva et lite utvalg av våre kunder hadde å si om å velge oss som deres Webflow-designer

Kontakt oss

“Alt ser veldig bra ut – vi setter stor pris på at dere jobber med oss med en tight tidslinje! Ser frem til et fremtidig samarbeid snart”

Saint Friend

"Vi er veldig fornøyde"


“Takk for at du tok på deg dette vanvittige arbeidet i siste liten. Dere gjorde en fantastisk jobb. Liten tid.  Utrolig talent. Utrolig resultat”

Ofte Stilte Spørsmål

Hva er Webflow?

Webflow er en plattform som lar designere (som oss) utvikle vakre og skreddersydde nettsider mye raskere enn tradisjonelle metoder. Når vi designer en nettside, skrives koden automatisk samtidig. Dette betyr at nettstedet ditt bygges raskere og billigere.

Er Webflow Bedre en WordPress?

Vi har ingenting imot WordPress! For superfokusert funksjonalitet og avanserte krav er det en flott plattform. Når det er sagt, er WordPress avhengig av plugins for å få ting til å fungere, noe som igjen kan gjøre nettstedet veldig tregt og tregt. Dette er ikke bra for brukeropplevelse eller SEO.

Disse pluginene må da holdes oppdatert, noe som betyr at WordPress krever mye vedlikehold for å holde alt i gang.

Webflow trenger ikke plugins fordi alt bygges fra bunnen av fra selve Webflow. Dette betyr at Webflow yter raskere enn de fleste WordPress-nettsteder, noe som fører til bedre brukeropplevelse og bedre SEO-ytelse.

Så med mindre du trenger noe superavansert som Webflow ikke kan gjøre (noe som er sjeldent!), vil 99 % av nettstedene ha det bedre å bygges i Webflow på grunn av sin overlegne ytelse, SEO og 100 % tilpasning.

Er Webflow bra for SEO?

Webflow er fantastisk for SEO. Rett ut av esken bruker den samme hosting som store selskaper som Dropbox og Amazon, noe som gjør den super pålitelig og superrask.

Hastighet spiller en viktig rolle i brukeropplevelse og SEO ettersom søkemotorer legger mye vekt på hvor lange sider. ta for å laste.

SEO er innebygd i Webflow, noe som betyr at det ikke kreves noen spesielle SEO-plugins. Å redigere alt-tagger, sidetitler, metabeskrivelser og alt annet du forventer er superenkelt.

Hvor lang tid tar det å lage en Webflow side?

Mye raskere enn du forventer! Vanligvis kan en WordPress-nettsted i det minste trenge en designer og en utvikler, noe som gjør tidslinjen veldig lineær.

Med Webflow skjer design og utvikling samtidig med en enkelt designer, noe som betyr at byggetidene kan være veldig raske.

Alt kommer ned til din krav og kompleksitet til prosjektet ditt, men vi sier vanligvis 4-6 uker, og vanligvis er prosjekter fullført på mindre enn 4.

Hvordan er Webflow CMS?

Så lett! Som bruker trenger du ikke å skrive en eneste linje med kode!

Ikke bare kan du legge til og redigere innhold på den tradisjonelle CMS-måten for å fylle ut felt, laste opp bilder, den slags ting, men det er også den "visuelle editoren".

Dette gjør at du kan redigere tekst og bilder i sanntid, visuelt. Dette lar deg se nøyaktig hvordan en side vil se ut før du publiserer den!

Hvor mye koster en Webflow nettside?

Tradisjonelle Webflow-byråer kan kreve hundretusener for en Webflow nettside, men ikke oss!

Hos North Star er vi annerledes, i stedet for å kreve et stort engangsbeløp på forhånd, belaster vi så lite som kr 3499 i måneden.
Dette inkluderer alt du trenger for å komme på nettet fra design til utvikling, SEO til vedlikehold.

Vi tror Website as a Service er fremtiden for webdesign. Dette er fordi nettet hele tiden er i utvikling og det er viktig å ligge i forkant.

Å jobbe med oss sparer deg ikke bare en haug med penger på forhånd, men betyr at vi hele tiden vil oppdatere og forbedre nettstedet ditt over tid for å sikre at du er akkurat der du trenger å være.

I tillegg vil vi redesigne nettstedet ditt gratis etter to år!

Hva er ikke inkludert?

Domenenavnet ditt.

Hvis du allerede har en, så flott! Hvis ikke, gir vi gjerne råd om det beste stedet å få en.

Hvor holder dere til?

I vårt hjemmeland Norge! Nærmere bestemt Oslo. Vi har ansatte remote i forskjellige steder, men de fleste sitter i Oslo.

Hva er haken?

Det er ingen haker, skjulte kostnader eller noe annet. Å jobbe med North Star er fremtiden!

Kontakt Oss.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.