Om North Star

Vår visjon er å gjøre nettsider rimeligere for alle, slik at alle startups og små bedrifter
kan se like bra ut som en million dollars.

Vi gjør ting litt anderledes

Vi er ikke et vanlig web byrå.

Skreddersydde nettsider laget av profesjonelle byråer er dyre. Det er derfor så mange går til "shady" markedsplassene, eller gjør alt selv... Ingen av de er egentlig så gode valg.

Men hvorfor må spesialdesignede nettsider koste så sinnsykt mye?

De koster egentlig ikke så mye. Hvordan vet vi det? Jo, fordi vi pleide å lage dyre nettsider før. Vi ønsker å hjelpe nye små og mellomstore bedrifter, derfor har vi snudd opp ned på byråets forretningsmodell og tar månedlig betalinger i stedet for en enorm sum på forhånd, slik at du får en bedre likviditet. (De fleste tar mellom 70-450k)

Vi er litt som Netflix, bare for webdesign.

Kvalitet, ikke kvantitet

Webdesign gjort ordentlig.

Nettsider laget fra bunn!

Vi har profesjonelle UI og UX designere som er utdannet i faget sitt. Visste du at det er mange byråer som selger deg en nettside de har laget før? Ikke vi, vi lager de fra bunn.

Alltid på din side

Alt du trenger
for å lykkes.

Hos North Star lager vi ikke bare en nettside og overlater resten til deg. Du vil ha tilgang til våre interne folk som vil hjelpe deg å sette sammen den beste planen for nettsiden din.

Ekspert hjelp

Alle i North Star teamet er eksperter på sitt eget felt. Vi er ganske kresne når det kommer til ansettelser, derfor ansetter vi kun de aller beste. På den måten kan du være sikker på at du får de beste og aller nyeste rådene når det kommer til nettsider .


Utdannet designere

Våre designere kan ta en idé, et utseende eller en stil og gjøre det om til en virkelighet. Enten du har en solid ide om hvordan nettsiden din skal se ut eller at vi skal ta ledelsen, kan du være sikker på at nettsiden din kommer til å se ut som en million ganger bedre ut enn noe du kunne gjort selv.Kontinuerlig support

Som standard vil du motta 1 time support hver måned. Du kan bruke denne tiden slik du vil. Du kan bruke det til å gjøre endringer på nettsiden din, til å be om råd fra våre eksperter eller bare la oss utføre våre egne anbefalinger.

Hva folk sier

Kundeomtaler som snakker for seg selv.

Vi ønsker ikke å skryte, meen....

Kontakt oss

“Alt ser veldig bra ut – vi setter stor pris på at dere jobber med oss med en tight tidslinje! Ser frem til et fremtidig samarbeid snart”

Saint Friend

"Vi er veldig fornøyde"


“Takk for at du tok på deg dette vanvittige arbeidet i siste liten. Dere gjorde en fantastisk jobb. Liten tid.  Utrolig talent. Utrolig resultat”

Kontakt Oss.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.