Webflow
Design Byrå

North Star er et Webflow byrå som spesialiserer seg på skreddersydde Webflow nettsider fra bunn. Laget her i Oslo.Vi tar så lite som kr 1299 per måned!

Webflow Eksperter

Vi er Webflow Profesjonelle Ekspert Partnere, noe som betyr at Webflow selv har anerkjent oss som et av de beste Webflow-byråene i verden!
(bekreftet av Webflow selv!).

Kontakt Oss

Webflow
Webdesign Prosess

Å jobbe med oss er som en forlengelse av ditt eget team. Vi er på din side og får ting gjort.

 1. Discovery

  En hyggelig samtale, der vi lærer om deg og hva dine behov er.
 2. Strategi

  å dette tidspunktet vil vi oversette dine ønsker og behov med det som fungerer i din nisje for å sette sammen en plan for nettsiden din. Både når det gjelder nå og fremtiden.
 3. Webflow Design

  Dette er den morsomme delen, designerene våre vil trekke sammen noen konsepter å levere et fullt gjengitt bilde av hvordan vi ser for oss at nettsiden din kan se ut. Alt det basert på alt vi har lært så langt.

  Liker du ikke det vi har laget? Ikke noe problem! Vi finner på noe annet til du liker utseendet.
 4. Webflow Utvikling

  Det er her vi begynner å sette våre ideer ut i livet.

  Som et webdesign- og utviklingsbyrå bruker vi tradisjonell webutviklingskode som HTML, CSS og Javascript.

  På dette stadiet begynner vi å lage nettsiden din, side for side.

  Du vil til enhver tid ha full synlighet i form av en lenke til en side. Du vil også ha tilgang til hele innholdsplanen og vil kunne se hver side når den er ferdig.

  Har du noen tanker eller tilbakemeldinger når som helst? Flott! Gi oss beskjed, så får vi det til mens vi utvikler.
 5. SEO

  Når alle sidene er bygget og innholdet er satt inn, overlater vi nettstedet til vårt interne SEO-team.

  Våre eksperter vil deretter gå gjennom hvert element på hver side for å sikre at den er fullt optimalisert for google.
 6. Webflow trening

  Vi planlegger en treningsøkt og gir deg full oversikt over hvordan du bruker det nye nettstedet ditt. I tillegg til det vil du få tilgang på en video du kan vise dine ansatte, eller bare ha for deg selv.

  Dette vil være en digital samtale med hovedkontakten din, og vi viser deg inn og ut av din nye nettside.

  Står du fast senere? Ikke noe problem! Vi er der for deg når du trenger oss for å svare på spørsmål og for råd.
 7. Lansering

  Med nettsiden klar, SEO utført og du fullt opplært, lanserer vi siden din.

  Dette er en koordinert prosess som er synkronisert med deg og din virksomhet og markedsføringsbehov. Så hvis du har markedsføringsplaner rundt lanseringen din, kan vi hjelpe deg med å koordinere når du skal publisere den nye nettsiden din.
 8. Kontinuerlig support

  Du har et bestemt antall timer hver måned som du kan bruke slik du vil!

  Ønsker du justeringer og endringer? Ikke noe problem. Heller overlate til oss å gjøre det vi mener er nødvendig? Høres bra ut for oss.

  Bare husk at du vil ha tilgang til flinke folk, så hvis du heller vil bruke tiden din til å spørre om råd, er det greit for oss!

No Code Webflow Byrå

North Start er No Code eksperter, det betyr at vi kan gjøre mye mer en å lage kule nettsider.

Markedsføring

Vi kan markedsføring, noe som betyr at alt vi gjør er sentrert rundt å sikre at nettsiden din gjør klikk til konverteringer.

E-Commerce

Tjen penger på nett 24/7 med en Webflow nettbutikk. Vi designer, Utvikler, migrerer eller importere produkter for deg

Abonnement

Gjentakende abonnementer er bare en av mange funksjoner vi kan lage for deg. Vi kan sette innholdet ditt bak en betalingsmur.

Integrasjoner

Spar tid og få din nye Webflow nettside til å gjøre jobben for deg! Vi kan koble opp din nye Webflow side med Zapier å få nesten alt til å skje automatisk!

Trening

Før vi gir deg nøklene til din splitter nye Webflow nettsiden din, gir vi deg en trening for å sikre at du er trygg til å operere nettsiden videre.

Custom prosjekter

Trenger du noe superspesielt som vi ikke har nevnt? Gi oss beskjed! Vi har presset Webflow til sine grenser for å få tilpassede krav til å skje.

Markedsføring

Vi er ekspertmarkedsførere, noe som betyr at alt vi gjør er sentrert rundt å sikre at nettstedet ditt gjør klikk til konverteringer.

E-Commerce

Tjen penger online 24/7 med en Webflow eCommerce-butikk. Vi får deg til å sette opp, migrere eller importere produkter for deg og designe en butikk som brukerne dine vil elske.

Abonnement

Hold kundene dine tilbake til automatisk hver måned. Gjentakende abonnementer er bare en av mange avanserte funksjoner vi kan bygge.

Integrasjoner

Spar tid og få ditt nye Webflow-nettsted til å gjøre jobben for deg! Vi kan koble opp din nye Webflow-side med Zapier og få nesten alt til å skje automatisk!

Trening

Før vi gir deg nøklene til det skinnende nye Webflow-nettstedet ditt, gir vi deg en omfattende trening for å sikre at du er trygg.

Custom prosjekter

Trenger du noe superspesielt som vi ikke har nevnt? Gi oss beskjed! Vi har presset Webflow til sine grenser for å få tilpassede krav til å skje.

Ofte Stilte Spørsmål

Hva er Webflow?

Webflow er en plattform som lar designere (som oss) utvikle vakre og skreddersydde nettsider mye raskere enn tradisjonelle metoder. Når vi designer en nettside, skrives koden automatisk samtidig. Dette betyr at nettstedet ditt bygges raskere og billigere.

Er Webflow Bedre en WordPress?

Vi har ingenting imot WordPress! For superfokusert funksjonalitet og avanserte krav er det en flott plattform. Når det er sagt, er WordPress avhengig av plugins for å få ting til å fungere, noe som igjen kan gjøre nettstedet veldig tregt og tregt. Dette er ikke bra for brukeropplevelse eller SEO.

Disse aplikasjonene må da holdes oppdatert, noe som betyr at WordPress krever mye vedlikehold for å holde alt i gang. Webflow trenger ikke plugins fordi alt bygges fra bunnen av fra selve Webflow. Dette betyr at Webflow yter raskere enn de fleste WordPress-nettsteder, noe som fører til bedre brukeropplevelse og bedre SEO-ytelse.

Så med mindre du trenger noe superavansert som Webflow ikke kan gjøre (noe som er sjeldent!), vil 99 % av nettstedene ha det bedre å bygges i Webflow på grunn av sin overlegne ytelse, SEO og 100 % tilpasning.

Er Webflow bra for SEO?

Webflow er fantastisk for SEO. Rett ut av esken bruker den samme hosting som store selskaper som Dropbox og Amazon, noe som gjør den super pålitelig og superrask.

Hastighet spiller en viktig rolle i brukeropplevelse og SEO ettersom søkemotorer legger mye vekt på hvor lange sider. ta for å laste.

SEO er innebygd i Webflow, noe som betyr at det ikke kreves noen spesielle SEO-plugins. Å redigere alt-tagger, sidetitler, metabeskrivelser og alt annet du forventer er superenkelt.

Hvor lang tid tar det å lage en Webflow side?

Mye raskere enn du forventer! Vanligvis kan en WordPress-nettsted i det minste trenge en designer og en utvikler, noe som gjør tidslinjen veldig lineær. Med Webflow skjer design og utvikling samtidig med en enkelt designer, noe som betyr at byggetidene kan være veldig raske. Alt kommer ned til din krav og kompleksitet til prosjektet ditt, men vi sier vanligvis 4-6 uker, og vanligvis er prosjekter fullført på mindre enn 3.

Hvordan er Webflow CMS?

Så lett! Som bruker trenger du ikke å skrive en eneste linje med kode!

Ikke bare kan du legge til og redigere innhold på den tradisjonelle CMS-måten for å fylle ut felt, laste opp bilder, den slags ting, men det er også den "visuelle editoren".

Dette gjør at du kan redigere tekst og bilder i sanntid, visuelt. Dette lar deg se nøyaktig hvordan en side vil se ut før du publiserer den!

Hvor mye koster en Webflow nettside?

Tradisjonelle Webflow-byråer kan kreve hundretusener for en Webflow nettside, men ikke oss! Hos North Star er vi annerledes, i stedet for å kreve et stort engangsbeløp på forhånd, belaster vi så lite som kr 3499 i måneden.
Dette inkluderer alt du trenger for å komme på nettet fra design til utvikling, SEO til vedlikehold.

Vi tror Website as a Service er fremtiden for webdesign. Dette er fordi nettet hele tiden er i utvikling og det er viktig å ligge i forkant. Å jobbe med oss sparer deg ikke bare en haug med penger på forhånd, men betyr at vi hele tiden vil oppdatere og forbedre nettstedet ditt over tid for å sikre at du er akkurat der du trenger å være.

I tillegg vil vi redesigne nettstedet ditt gratis etter to år!

Hva er ikke inkludert?

Domenenavnet ditt. Hvis du allerede har en, så flott! Hvis ikke, gir vi gjerne råd om det beste stedet å få en.

Hvor holder dere til?

I vårt hjemmeland Norge! Nærmere bestemt Oslo. Vi har ansatte remote i forskjellige steder, men de fleste sitter i Oslo.

Hva er haken?

Det er ingen haker, skjulte kostnader eller noe annet. Å jobbe med North Star er fremtiden!

Kontakt oss


Din nye nettside er bare noen tastetrykk unna.
Kontakt oss i dag.

Thank you! Your submission has been received!
Noe gikk fei, prøv igjen.