Hvordan funker det?

Å jobbe med oss er superenkelt, det er ingen skjulte kostnader, 5 måneders utviklingstid eller store fakturaer.
Vi er litt som Netflix, bare for Webdesign.

Kontakt Oss

Et dypdykk inn i ditt selskap

Det starter med
en samtale.

Her blir vi bedre kjent! Vi planlegger en halvtimes samtale. Hensikten med samtalen er å lære mer om hva du ønsker til nettsiden din, hvilke utfordringer du har og hvem målgruppen din er.

Ekspertråd om innholdsmarkedsføring

Skreddersydd
Innholdsplan.

Nå har vi en dypere forståelse av ditt selskapet og din målgruppe, skal vi lage en innholdsplan som vil bli den nye strukturen på nettsiden din.

Både innhold og SEO blir engasjert i dette steget for å sikre at kundereisen din er organisk og fokusert på konverteringer.

Du vil ha full synlighet av innholdsplanen og vil ha muligheten til å gi tilbakemeldinger og dine egne forslag før vi setter i gang.

Designet til dine spesifikasjoner

Våre designere starter å designe.

Alt vi snakket om i samtalen ved oppstart, trekkker for å lager en av de første sidene. Designeren vil da sende deg den første siden for å få den første tilbakemeldingen. I dette steget må du si ifra om du liker det vi har laget. Fortell oss nøyaktig hva du liker, så designeren kan redigere etter ditt behov.

Finn ut mer

Eksperter

Optimalisert av eksperter.

Vårt interne SEO team går deretter gjennom hele nettsiden din for å sikre at det gir gode resultater i søkemotoren. De vil justere, skrive ny overskrift, meta beskrivelsene, endre overskrifter, flytte innhold, alt for å få Google til å rangere nettsiden din høyere enn konkurrenten din.

Finn ut mer

Timer med månedlig support

Kontinuerlig support.

Selv etter at den nye nettsiden din er aktiv, er vi fortsatt her hvis du trenger oss. Som inkludert i den minste planen vil du motta 1 time månedlig støtte for å bruke oss hvordan du måtte ønske. Vi vil også sørge for at nettsiden din går som smurt. Trenger du mer en 1 time, kan du alltids oppgradere pakken din.

Finn ut mer

Råd og hjelp

Du vil ha tilgang til erfarne fagfolk. Du kan bruke timen med support til å få råd, anbefalinger, tilleggsopplæring eller noe annet du eller dine egne ansatte kan trenge for å lykkes.Designjusteringer og nye sider

Vi har full forståelse for at behovene dine ved lansering kan være forskjellige fra behovene dine tre, seks eller tolv måneder senere. Derfor kan vi, som en del av din kontinuerlig support, gjøre designjusteringer eller bygge nye landingssider for deg. Du har 1 time i mnd du kan bruke til dette.SEO og vedlikehold

Hvis du heller vil la oss gjøre alt, bruker vi den ene timen med månedlig support til å gjøre våre egne anbefalinger. Med til sammen over 6 års erfaring vil vårt interne team sørge for at nettsiden din til enhver tid yter på topp, mens SEO-teamet vårt kan optimalisere nettstedet ditt for å rangere høyere i søkemotorene.

Hva folk sier

Kundeomtaler som snakker for seg selv.

Vi ønsker ikke å skryte, meen....

Kontakt oss

“Alt ser veldig bra ut – vi setter stor pris på at dere jobber med oss med en tight tidslinje! Ser frem til et fremtidig samarbeid snart”

Saint Friend

"Vi er veldig fornøyde"


“Takk for at du tok på deg dette vanvittige arbeidet i siste liten. Dere gjorde en fantastisk jobb. Liten tid.  Utrolig talent. Utrolig resultat”

Kontakt Oss.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.