Webflow Design Oslo

Publisert
24/9/2022

Webflow Design Oslo

North star Webdesign ble laget fordi vi syntes rett og slett de andre byråene tar for mye for en nettside. Vi skjønner selvfølgelig hvorfor de tar mye, du betaler for erfaringen og kunnskapen, men fra noen som har starter flere selskaper tidligere vet vi hvor kritisk det er å ha en ordentlig godt designet og utviklet nettside i dag. Derfor fjernet vi de store oppstartskostnadene og tar kun en månedlig pris på 3499 kr. Dette er en relativ ny business modell, da vi ikke har sett noen andre som gjør det samme. Noen av våre konkurrenter tar opp til 3499 kr kun for hosting!! Noe vi mener er spinnvilt! Hos North Star Webdesign får du skreddersydd nettside, hosting, support, seo og utvikling til bare 3499 per mnd. 

Hvorfor Webflow? Hva er Webflow? Er webflow bedre en Wordpress?

North Star Webdesign har jobbet med Webflow i over 2 år å har i løpet av den tiden fått tildelt en tittel som “Webflow Profesjonelle Expert Partner” av Webflow. (hehe, veldig fancy!) I kort sammendrag, betyr det at Webflow ser på oss som et selskap de kan stole på. Det betyr også at vi kan kan det vi snakker om. 

Webflow er intuitivt og ekstremt godt CMS verktøy for oss som utvikler nettsider, veldig godt for SEO (søkemotor optimalisering) og på den andre siden, (deg) kan du lett endre innhold som f.eks bytte bilder, skrive tekst, få flere kunder, se henvendelser etc etc. 

Vi mener Wordpress er representert av den gamle garde. VI har laget en hel artikkel og oppsummering av hva vi mener om Wordpress. Du kan lese den her: Wordpress VS Webflow

For 2 år siden stod vi i et veiskille, skal vi gå for Webflow eller andre løsninger? 

Vi analyserte markedet å fant fort ut at det er en liten risiko velge Webflow som den primære publiseringsløsningen, men etter et år fikk vi fler og fler henvendelser fra selskaper som ønsket å bytte fra Wordpress til Webflow. Vi ser at trenden beveger seg i takt med bestemmelsen vi tok for 2 år siden. 

Er du interessert i å få en ny nettside i Webflow? Du trenger ikke å bo i Oslo, vi kan designe så lenge vi har en pc. Kontakt oss i dag for å sette i gang. 

Webflow design Oslo

Få nyheter i inboxen

Abonner for å motta de siste blogginnleggene i innboksen din hver uke.

Ved å abonnere godtar du vilkårene.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt oss


Din nye nettside er bare noen tastetrykk unna.
Kontakt oss i dag.

Thank you! Your submission has been received!
Noe gikk fei, prøv igjen.