Få nettsiden du alltid har drømt om, uten å bli robba

Få en ny skreddersydd, rask og SEO-vennlig nettside, designet av utdannet webdesignere for mindre enn ditt månedlige kaffe budsjett.

Litt som Netflix, bare for webdesign

Med design og utvikling i kjernen, forvandler vi din nettside fra helt grei eller ok til en nettside dine kunder sier WOW til.

Våre sertifiserte Webflow eksperter og designere slår seg sammen med deg for å skape en unik nettside skreddersydd til deg og dine kunders behov. Det beste? Du betaler ikke en enorm faktura på forhånd, kun en liten sum per måned. Hva får du? En splitter ny skreddersydd nettside, optimalisert for hastighet, konverteringer og SEO. I tillegg til det hjelper vi deg hver måned med oppdateringer, tips eller nye sider.

Alt er inkludert

Alt du trenger for å lykkes på nett er inkludert i den månedlige prisen. Du vil ikke bare få en webdesigner til å lage nettsiden din fra bunnen av, men du vil også få SEO tilgjengelig for å optimalisere nettsiden. Vår minste pakke inkluderer 1 time med en webdesigner per måned. Bruk denne tiden på nøyaktig det du trenger hjelp med. Har du behov for mer, kan du alltids legge til ekstratjenester i pakken din.

Skreddersydd webdesign

Vi er webdesign og Webflow eksperter av en grunn! Våre webdesignere vil lage en nettside fra bunn, formet til dine spesielle behov. Vi har gjort det mange ganger før, både for store og små selskaper. Andre byråer kan ta opp mot 150,000 kr for en nettside, vi tar kun en fast pris hver måned, slik at du får en bedre likviditet. Litt som Netflix, bare for webdesign.

Pågående support

Bruk den månedlige support tiden deres til det som er mest nyttig for deres bedrift. Trenger du råd? Eller er du ikke sikker på hva du skal gjøre? Vi er kun en mail unna og hjelper deg når du trenger det. Trenger du en ny side til kampanje, kan vi også lage dette til deg.

Gratis redesign etter 2 år

Si farvel til uforutsette kostnader og store fakturaer. Du får selvfølgelig support inkludert i prisen. Så lenge du er kunde, tilbyr vi en gratis redesign av nettsiden din hvert andre år. Slik at du alltid har en oppdatert nettside (vi vet, det er rått!).

150+

Sider lansert

Vi har lansert over 150 skreddersydde sider i Webflow for kunder og partnere.

45%

Rimeligere

Vi er 45% billigere en tradisjonelle byråer på markedet. Hvorfor ikke spare?

93%

Fornøyde kunder

Kundene er våre partnere og 
ressurser. Vi er opptatt av at kundene blir fornøyde.

Hvordan funker det?

Å jobbe med oss er superenkelt, det er ingen skjulte kostnader, 5 måneders utviklingstid eller store fakturaer. Vi er litt som Netflix, bare for Webdesign.

Det starter med en samtale

Her blir vi bedre kjent! Vi planlegger en halvtimes samtale. Hensikten med samtalen er å lære mer om hva du ønsker til nettsiden din, hvilke utfordringer du har og hvem målgruppen din er.

Skreddersydd Innholdsplan

Nå har vi en dypere forståelse av ditt selskapet og din målgruppe, skal vi lage en innholdsplan som vil bli den nye strukturen på nettsiden din. Både innhold og SEO blir engasjert i dette steget for å sikre at kundereisen din er organisk og fokusert på konverteringer. Du vil ha full innsikt i innholdsplanen, og dine tilbakemeldinger er med på å forme prosessen.

Våre designere starter å designe

Oppstartssamtalen ligger til grunn for utvikling og design av de første sidene. Designeren vil da sende deg den første siden for å få tilbakemelding. I dette steget må du si ifra om du liker det vi har laget. Fortell oss nøyaktig hva du liker eller ikke liker, så designeren kan redigere etter behov.

Optimalisert av eksperter

Vårt interne SEO team går deretter gjennom hele nettsiden din for å sikre at det gir gode resultater i søkemotoren. De vil justere og redigere for å få Google til å rangere nettsiden din høyere.

Kontinuerlig support

Selv etter at den nye nettsiden din er aktiv, er vi fortsatt her hvis du trenger oss. Inkludert i den minste planen vil du motta 1 time månedlig støtte for å bruke oss hvordan du måtte ønske. Vi vil også sørge for at nettsiden din går som smurt hver eneste måned. Trenger du mer en 1 time, kan du alltids oppgradere pakken din.

"Vi vil takke dere for en formidabel jobb som er gjort med den nye nettsiden vår. De har levert over forventning, og vi kan glede oss til eksisterende og nye kunder kommer innom og ser oppløftet som er gjort. Motkraft har vokst som selskap, noe som vi ønsker å gjenspeile både på nettsiden og i appen. Takk for et fint pågående samarbeid, vi gleder oss til veien videre ”

Markedsjef

Motkraft

“Takk for at dere tok på dere dette vanvittige arbeidet i siste liten. Dere gjorde en fantastisk jobb. Liten tid. Utrolig talent. Utrolig resultat”

Head of Content

Balto Inc

"Vi er kjempe fornøyde!"

Daglig Leder

Nova Vista

“Alt ser veldig bra ut – vi setter stor pris på at dere jobbet så raskt! Ser frem til et fremtidig samarbeid”

Operation Manager

Saint Friend

Spørsmål og svar

Enkelt! I stedet for å betale et stort beløp for en ny nettside, betaler du en fast månedlig pris. Dette betyr at i stedet for å betale ut kr 50 000, 150 000 eller til og med kr 250 000 for en nettside, betaler du så lite som kr 2499 på månedlig basis.

Mye raskere enn du forventer! Alt handler om dine ønsker og kompleksiteten til prosjektet, men vi sier vanligvis 2-4 uker, og vanligvis er prosjekter fullført på mindre enn 4.

Hva koster en nettside?

Tradisjonelle byråer kan kreve langt over 100 000 for en Webflow nettside, men ikke oss! Hos North Star er vi annerledes, i stedet for å kreve et stort beløp på forhånd, tar vi så lite som kr 1299,- i måneden. Dette inkluderer alt du trenger for å komme på nettet, design, utvikling, SEO og vedlikehold.

Vi tror Website as a Service er fremtiden for webdesign. Dette er fordi internett hele tiden er i utvikling og det er viktig å ligge i forkant. Å jobbe med oss sparer deg ikke bare en haug med penger på forhånd, men betyr at vi hele tiden vil oppdatere og forbedre nettsiden din over tid for å sikre at du er akkurat der du trenger å være. I tillegg vil vi redesigne nettstedet ditt gratis etter to år!

Hva er Webflow

Webflow er en plattform som lar designere (som oss) utvikle vakre og skreddersydde nettsider mye raskere enn tradisjonelle metoder. Når vi designer en nettside, skrives koden automatisk samtidig. Dette betyr at nettsiden din bygges raskere og billigere.

Vi har ingenting imot WordPress, men WordPress avhengig av plugins for å få ting til å fungere. Noe som igjen kan gjøre at nettsiden kan bli veldig treg. Dette er ikke bra for brukeropplevelse eller SEO som google melder.

Disse tilleggsmodulene må da holdes oppdatert, noe som betyr at WordPress krever mye vedlikehold for å holde alt i gang. Webflow trenger ikke plugins fordi alt bygges fra bunnen av fra selve Webflow. Dette betyr at Webflow yter raskere enn de fleste WordPress-nettsteder, noe som fører til bedre brukeropplevelse og bedre SEO-ytelse. Så med mindre du trenger noe superavansert som Webflow ikke kan gjøre (noe som er sjeldent!), vil 99 % av nettstedene ha det bedre å bygges i Webflow på grunn av sin overlegne ytelse, SEO og 100 % tilpasning.
Les vår helhetlige vurdering om Webflow versus WordPress her.

Få skreddersydd nettside, laget etter dine behov.

Vi lager skreddersydde webflow nettsider for små og mellomstore selskaper. I stedenfor å ta 150,000 kr for en nettside, betalt på forhånd tar vi kun en månedlig pris. Våre dyktige designere har lang erfaring innen UX og Webflow. Vi skreddersyr hver eneste nettside etter din ønsker, slik at du får et unikt produkt som speiler dine behov og verdier.

Kontakt oss


Din nye nettside er bare noen tastetrykk unna.
Kontakt oss i dag.

Thank you! Your submission has been received!
Noe gikk fei, prøv igjen.