Webflow vs WordPress

Publisert
24/9/2022

Webflow Vs Wordpress


Når det gjelder å velge ny nettside for å administrere dette over tid er det uendelig mange å velge mellom. Hovedsakelig er er kampen mellom Webflow og WordPress. Webflow er den nye rebellen og Wordpress er størst og eldre. Wix og Squarespace er også et alternativ, men befinner seg ikke i samme liga som disse to vi skal snakke om i dag.

For mange er dette en sammenligningen som faktisk har noe av betydning og det har forårsaket en del opprør i hele markedet. Vi skal sammenligne Webflow og WordPress, slik at du har all informasjonen du trenger for å velge riktig løsning for deg. Vi har gjort undersøkelsen slik at du ikke trenger å gjøre det.

Oversikt


Både Webflow og WordPress er to kraftige CMS-plattformer som kombinerer et brukervennlig dashboard med et godt designet front-end som er responsivt på alle enheter.  Disse plattformene legger alt under samme tak, du trenger ikke ha noen erfaring om koding. Du kan gjøre alt selv, men bør kunne utforming og ha litt erfaring.

Webflow er en moderne cms plattform som har hatt en rask vekst på veldig kort tid. De fokuserer på design og hastighet, slik at du kan ha en vakkert nettside som er lynrask for alle som besøker, uten å måtte installere mange apper eller extensions. Webflow er fortsatt de nye, selvom de har eksistert i 8 år. 

WordPress er derimot en veldig etablert moderne CMS-plattform. De har eksistert i mange år og har bygget et økosystem som gjør det mulig å samle mange nettsteder takket være det store community av utviklere og designere som lager extensions, tillegsapper til programvaren.

La oss sammenligne noen av nøkkelfunksjonene og se hvordan de to plattformene skiller seg ut:

Sammenligning

Design

- Webflow vinner absolutt i denne avdelingen. Deres designfokuserte tilnærming betyr at du ikke nødvendigvis trenger å velge et bestemt theme og være begrenset av det, men du kan starte fra en hel tom side hvis du vil. De har også noen maler tilgjengelig, men det at du tilpasser alt, gjør det mye mer tilpasselig enn WordPress.

- WordPress går med en theme tilnærming, så du må velge en som passer deg og justere den derfra. Det er mye å velge mellom, så det kan være et godt alternativ hvis du leter etter noe generisk, men du kommer ikke til å få samme nivå av kreativ frihet som du får med Webflow.

Effektivitet

- Webflow er mye mer effektivt fra et kodeperspektiv på grunn av deres lukkede økosystem. Plattformen kommer med et bredt spekter av verktøy innebygd rett inn, holder ting stramt og holder nettstedet veldig raskt.

- WordPress er avhengig av eksterne plugins, og fordi de alle er laget av forskjellige utviklere med forskjellige visjoner, blir det litt mye av alt. Det nevnes heller ikke de konstante oppdateringene du må gjøre for å holde alt i gang som forventet.

Sikkerhet

- Webflow tilbyr gratis SSL-sikkerhet på alle nettsidene deres. De har overvåker trusler for å sikre at siden alltid er beskyttet.

- WordPress kan ikke tilby den slags sikkerhet fordi det er en helt åpen plattform. Dette åpner for alvorlige sårbarheter som du må være klar over hvis du velger WordPress.

Pris

- WordPress er programvare med åpen kildekode, slik at du kan komme i gang gratis, noe som gir deg en prisfordel over Webflow. Det som er verdt å vite her, er imidlertid de ekstra kostnadene du pådrar deg med webhotell, domeneregistrering og premium-themes.

- Webflow er dyrere på papiret fordi de inkluderer alt fra hosting, design, avansert SEO. Du får det du betaler for her fordi du kan utnytte det lukkede økosystemet, design funksjonaliteten og støtte gjennom å være kunde.

Kundeservice

- En av de beste delene om Webflow er supporten de gir kundene sine. Hvis du scroller deg gjennom noen online reviews, vil du se at de har lagt mye vekt på å gjøre support så effektiv som mulig. Det er der for deg når du trenger det.

- WordPress-støtte er mer avhengig av det store communityet. For å få rask hjelp til noe du sitter fast med, må du være ressurssterk nok til å finne informasjonen du leter etter. På grunn av størrelsen på dette kan de ikke tilby den en-til-en-støtten som Webflow gjør.

CMS

- Webflow's CMS har et veldig minimalistisk grensesnitt som blir kvitt alt rot og leverer en ren funksjonalitet du trenger. Det er enkelt og bygget for hastighet. Våre sider scorer veldig godt på google speed.

- WordPress-dashbordet er derimot mer komplekst og uprofesjonelt på en måte. (etter vår mening) Fordi de fortsatt mottar app-funksjoner og extensions av utviklere. Det gir flere funksjoner og tilpasninger enn Webflow, men på bekostning av hastighet og enkelhet.

Dette er noen av de viktigste funksjonene du bør vurdere når du oppretter en
nettside. La oss nå se på de viktigste forskjellene som skiller de to plattformene.
Jeg gjentar at hvis du ikke har vært borte i noen av disse tidligere, så anbefaler vi å sette bort jobben til noen som kan det. (fort gjort å gjøre feil)Sammenligning av funksjoner

Webflow

Wordpress Vs Webflow
Sammenligning Webflow

WordPress

Wordpress Vs Webflow
Sammenligning WordPressSå hvilken bør du velge?

Det finnes ingen kun en som forblir det beste alternativet, men det kommer virkelig an på hva du prøver å oppnå. For de som ikke er interessert i avansert design tilpasninger eller sidehastighet, kan de bruke et gratis WordPress-theme og en rekke plugins for å få gode resultater. Det er en grunn til at WordPress driver omtrent 40% av internett atm. Det har oppnådd usedvanlig suksess og fortsetter å dominere rundt CMS-plattformer på nettet.

Men vi tror at det er noen hull i WordPress-tilbudet som gjør Webflow til et mye bedre alternativ for seriøse aktører. WordPress på den nåværende skalaen har blitt for stor og treg, noe som ikke lover godt for et langsiktig perspektiv i et veldig konkurransepreget marked..

 

Fra vårt perspektiv representerer Webflow fremtiden, imens WordPress representerer fortiden og den eldre garde.På funksjonene vi bryr oss om, har Webflow et nytt perspektiv på det som betyr noe, og har levert et godt avrundet tilbud som prioriterer netthastighet, designfunksjonalitet og sikkerhet for å levere et nettsted som ser profesjonelt ut, er sikkert og kan skape en virkelig unik opplevelse for alle som besøker siden din.

Det er også verdt å merke seg at Webflow er et absolutt rakettskip. Det vokser i et enormt tempo og fortsetter å innovere. På kort tid har det blitt et av de største navnene i bransjen og vi forventer heller ikke at det vil avta snart. Men ikke ta vårt ord for det, det er et stort utvalg av andre anmeldelser og sammenligninger du kan se gjennom på nettet.

Som byrå, benytter vi oss kun av Webflow for nettside og Shopify for nettbutikk eller en blanding.
Kun det beste av det beste.

Har du noen spørsmål eller ønsker å bytte over fra wordpress til Webflow kan du kontakte oss! 
Kilder: www.Webflow.com / https://www.presstoflow.com/webflow-vs-wordpress

Få nyheter i inboxen

Abonner for å motta de siste blogginnleggene i innboksen din hver uke.

Ved å abonnere godtar du vilkårene.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt oss


Din nye nettside er bare noen tastetrykk unna.
Kontakt oss i dag.

Thank you! Your submission has been received!
Noe gikk fei, prøv igjen.