5 kule Webflow nettsider designet for regnskapsbyråer

Publisert
24/9/2022

5 kule Webflow nettsider designet for regnskapsbyråer

Bli imponert av våre eksempler med nettsider for regnskapsførere laget i Webflow.

Vi kan vel være enig at regnskapsførere ikke har design som sitt favorittfag. Å med så mange forskjellige nettsider til konkurrenter, kan det være vanskelig å lage en som virkelig skiller seg ut fra mengden.

Å lage en flott nettside for regnskapsførere kan være vanskelig når en er fokusert på å få drive bedriften sin. Det er imidlertid viktig at du setter av litt midler til å lage nettsiden. Den har faktisk enormt mye å si. Enten du er en revisor eller regnskapsfører vil det å ha din unike nettside hjelpe deg med å bringe mer synlighet til arbeidet ditt og tillate deg å tiltrekke deg nye kunder

Vi har håndplukket de 5 unike eksemplene som viser deg hva man faktisk kan få til. Hver av disse sidene er designet med de spesifikke behovene og målene til hver regnskapsfører har.

La oss ta en titt på hva som får hvert regnskapsbyrå til å skille seg ut.

1. Illumin8


Illumin8 er et regnskapsbyrå fra Australia som fokuserer på små og mellomstore bedrifter. Jeg synes personlig at denne siden er veldig kul. De har nesten gjort regnskap gøy.
Ved å bruke mange kreative animasjoner og lyse farger får de et veldig sterkt preg på å ha det gøy. Regnskap for mange er veldig vanskelig og tungt, de fleste regnskapsbyråer har ofte kjedelige og tunge nettsider. Så det Illumin8 har gjort er å gjøre det stikk motsatte. 
2. Copper


Copper
er en mer på den andre siden en veldig stilren, enkel designet nettside for et regnskapsbyrå. Fargene snakker mer til eldre kunder. Den er profesjonell og har et rent design. Akkurat det bedrifter ønsker at et regnskapsbyrå skal være. Profesjonelle når de håndterer regnskap. 
3. Sophia HofmanDenne nettsiden er for de spesielt interesserte, sort bakgrunn med hvit stor fet font.
Den skiller seg ut, men kan være litt vanskelig å navigere seg rundt. Ellers synes vi den er ganske kul, da den bryter med det tradisjonelle designet på en typisk nettside for regnskapsbyråer.4. Randi RegnskapRandi regnskap har et morsomt brand, men det er ikke det vi snakker om i dag. Nettsiden har en helhetlig feeling som spiller på enkelhet og humor. Profesjonelle med et glimt av humor. Sterke farger som får oppmerksomheten vår. 

5. Tind Regnskap Tind Regnskap har en ufattelig ryddig design. Dimmet farger som gir et inntrykk av damene avbildet på siden er til å stole på. Fine fonter og ryddig design. Denne siden bør være standard for alle nettsider laget for regnskapsførere i Norge.  Ble du inspirert?

Hvis du føler deg litt overveldet eller usikker på hvor du skal begynne - ikke bekymre deg. Det tar tid og penger å  lage en solid nettside. Heldigvis er det mange som kan tilby tjenestene sine til deg. Sjekk ut nettsider vi har laget, hvor du kan se hva vi kan lage for deg også. Eller gå over til vår kontakt side for å ta en prat med oss.

Hvis du har spørsmål før du kaster deg ut på nettside leting, klikk her. Vi er alltid glade for å hjelpe.

Få nyheter i inboxen

Abonner for å motta de siste blogginnleggene i innboksen din hver uke.

Ved å abonnere godtar du vilkårene.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt oss


Din nye nettside er bare noen tastetrykk unna.
Kontakt oss i dag.

Thank you! Your submission has been received!
Noe gikk fei, prøv igjen.