North Star Webdesign er Webflow Ekspert Partner

Publisert
24/9/2022

North Star Webdesign er Webflow Ekspert Partner – hva betyr det for deg som kunde?


I Norge er det under 1 prosent, eller 10 byråer, som kvalifiseres til å bli Webflow partnere. North Star Webdesign er en av disse. Men hva innebærer det egentlig, og hva betyr det for deg som kunde?

For det første er dette en anerkjennelse av teamets arbeid og kompetanse (Webflow deler ikke ut partnerskap. Det finnes kun totalt ca 200 partnere i hele verden!). For å bli godkjent, må du nå et visst nivå av kompetanse. Ja, vi måtte sende inn tidligere arbeid, introdusere teamet, ta en omfattende eksamen, få det undersøkt av ekte mennesker, demonstrere at oppsettet og designet sto i samsvar med deres høye kvalifikasjoner.

Først og fremst er det et kvalitetsstempel på at kompetansen til North Star er oppdatert og har nødvendige Webflow-sertifiseringer, men det settes også krav på at byrået har levert suksessfulle prosjekter hos kunder og har kompetanse på bruk av hele Webflow sitt produkt.

For deg betyr det at du skal være trygg på at vi sørger for å utvikle oss i takt med Webflow og forøvrig være oppdatert på bransjen.

For det andre er det en validering at vi har erfaring nok til å bli med i Webflow's globale community. Ikke bare det, men vi er en av bare 1/10 profesjonelle Webflow-partnere i Norge som vil si under 1% av de som tilbyr tilsvarende tjenester.

For det tredje betyr det at vi vil være blant de første som får tilgang til nye funksjoner, innsikt og muligheter - noe som også er bra for kundene våre, ettersom vi vil være i forkant av lanseringer når det gjelder det nye funksjoner på Webflow. Vi får blant annet være med på alle betafunksjoner og gi tilbakemeldinger på hva våre kunder ønsker.

Et konkurransefortrinn for deg


Å ha en fot innenfor Webflow gir oss mulighet til å lage enda bedre nettsider. Men det innebærer også at North Star blant annet får tilgang til beta-versjoner av nye funksjoner og produkter, tilgang til nye oppdateringer, mer informasjon fra Webflow, dedikerte kontaktpersoner hos Webflow som kan bistå med brukerstøtte og flere støttefunksjoner når det kommer til WCAG, sikkerhet og er med på å styrke  konkurransefortrinnet ditt.

“Som kunde hos North Star Webdesign kan du være sikker på at vi har kompetansen som du ser etter. Vi jobber alltid etter den beste praksisen i Webflow og setter oss alltid inn i dine mål. Du skal være sikker på at det vi leverer er etter beste praksis og av høy kvalitet. Teamet er sammensatt av designere, Webflow eksperter og forretningsutviklere med et brennende engasjement i entreprenørskap og nettsider.”


I North Star Webdesign ligger vårt fokus på å hjelpe deg å nå dine mål, ved hjelp av en nettside og forretningsutvikling. I kjernen av North Star Webdesign sitter det et dyktig team med designere, webutviklere og forretningsutviklere. Vi tror kombinasjonen mellom designere og businessfolk utgjør forskjellen på hvorvidt du når dine mål.

Få nyheter i inboxen

Abonner for å motta de siste blogginnleggene i innboksen din hver uke.

Ved å abonnere godtar du vilkårene.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt oss


Din nye nettside er bare noen tastetrykk unna.
Kontakt oss i dag.

Thank you! Your submission has been received!
Noe gikk fei, prøv igjen.